Ladda ner senaste versionen av JobOffice Kassa

För dig som redan har en licens eller är befintlig kund som vill starta en ny kassa

Ladda ner

Om du redan har JobOffice Kassa men behöver byta dator, installera på nytt eller behöver en helt ny kassa kan du hämta senaste versionen av JobOffice Kassa här.

• Det är viktigt att du inte har några Windows-uppdateringar väntande installation eller omstart av datorn när du påbörjar installationen.
  • Under installation kan du välja under Alternativ om du behöver installera SQL Server eller inte. Är du osäker kontakta vår support för hjälp.
  • Efter installation måste du aktivera programmet. Om du vill ersätta en tidigare kassa välj att du redan har en licens.
    • Du hittar dina licensnummer på din faktura. Kan du inte hitta ditt licensnummer kontakta vår support.

Fler guide som kan hjälpa dig