Varför kan jag inte starta Star konfigurationsprogram?

Du behöver Star konfigurationsprogram för skrivare för att ställa in logotyp och öppna kassalådan.

Om du använder en kvittoskrivare i TSP 100-serien från Star Micronics bör du installera den svenska mjukvaran som används för att lägga till logotyp på kvittot och öppna kassalådan. Har du ännu inte installerat konfigurationsprogrammet kan du göra det här.

OSB! Innan du kan starta konfigurationsverktyget behöver din USB-kvittoskrivare från Star vara ansluten och påslagen.

Ett felmeddelande visas när du försöker starta Star Line-läge (standard).

Exempelbild:

1. Datorn har ingen kontakt med kvittoskrivaren och behöver återanslutas.
  2. Gå till kontrollpanelen i Windows och öppna Enheter och Skrivare.
  3. Högerklicka på din Star kvittoskrivare och välj att ta bort skrivaren.
  4. När skrivaren är borta koppla ur skrivarens USB-kontakt från datorn och anslut den igen.
  5. Vänta medans Windows konfigurerar skrivaren på nytt.
  6. När skrivaren finns med under Enhet och Skrivare igen högerklicka på den och välj inställningar.
  7. Gå till TSP100-fliken och öppna Konfigurationsverktyget.