FEC PP1635C Touch (15"), Celron, 8GB RAM

Modern och kraftfull butiksdator från världsledande tillverkaren FEC

Du behöver ingen mus eller tangentbord för daglig försäljning med Tablet-PC funktioner i Windows och den fantastiska pekfunktionaliteten.

Den estetiska utformningen och glasskärmeFEC PP1635n som går ända ut i kant ger dig en attraktiv pekskärm. Skärmen är IP64 klassad och säkerställer en renare miljö, en verklig fördel för en hektisk detaljhandeln.

Lämplig som fristående kassa för en liten butik med bara en kassa och mindre antal kvitton per dag. Har du flera kassor och mycket kvitton skall du använda dig av en PP9645C lite kraftfullare dator.

Produktspecifikation

• 15" capacitive touchskärm
  • Intel® Celeron J1900  2.4 GHz
  • 8 GB RAM (16 GB max)
  • 60 GB SSD disk
  • 5 st USB + 3 st COM (RS232)
  • Kunddisplay 2x20 tecken
  • Levereras med Windows 10

Streckkods- eller RFID-läsare samt 2nd display finns som tillval

Mer info kan du läsa på fecpos.com

Kontakta oss för offert.