FEC PP9645C Touch (15"), i5, 8GB RAM

Modern och kraftfull butiksdator från världsledande tillverkaren FEC

FEC 9645C POS System

Du behöver ingen mus eller tangentbord för daglig försäljning med Tablet-PC funktioner i Windows och den fantastiska pekfunktionaliteten. Den estetiska utformningen och glas skärmen som går ända ut i kant ger dig en attraktiv pekskärm. Skärmen är IP64 klassad och säkerställer en renare miljö, en verklig fördel för en hektisk detaljhandeln. Hög hållbarhet möjliggör också en hög arbetsbelastning för tuffa program.

Den är extremt servicevänlig där alla delar som kunddisplay, h-disk, streckkodsläsare, datordelen mm är modulärt och utbytbart.

Produktspecifikation

• 15" capacitive touchskärm
  • Intel® Core i5-4590T 3.0 GHz
  • 8 GB RAM (16 GB max)
  • 60 GB SSD disk
  • 5 st USB + 3 st COM (RS232)
  • Kunddisplay 2x20 tecken
  • Levereras med Windows 10

Streckkods- eller RFID-läsare samt 2nd display finns som tillval

Mer info kan du läsa på fecpos.com

Pris 17.000 kr exkl moms.