FEC PP9645C Touch (15"), i5, 8GB RAM

Modern och kraftfull butiksdator från världsledande tillverkaren FEC

FEC 9645C POS System

Du behöver ingen mus eller tangentbord för daglig försäljning med Tablet-PC funktioner i Windows och den fantastiska pekfunktionaliteten. Den estetiska utformningen och glas skärmen som går ända ut i kant ger dig en attraktiv pekskärm. Skärmen är IP64 klassad och säkerställer en renare miljö, en verklig fördel för en hektisk detaljhandeln. Hög hållbarhet möjliggör också en hög arbetsbelastning för tuffa program.

Den är extremt servicevänlig där alla delar som kunddisplay, h-disk, streckkodsläsare, datordelen mm är modulärt och utbytbart.

Produktspecifikation

15" capacitive touchskärm

Intel® Core i5-4590T 3.0 GHz

8 GB RAM (16 GB max)

120 GB SSD

5 st USB + 3 st COM (RS232)

Levereras med Windows 7 POS Ready eller Windows 10.

Kunddisplay, streckkod/RFID-läsare samt 2nd display finns som tillval.