Starta SyncCenter med Windows Schema

Använd Windows Task Schedular för att starta och hålla igång JobOffice SyncCenter

Programmet JobOffice SyncCenter används för integrerad kommunikation mellan JobOffice Kassa och andra tredjepartslösningar.

Det innebär att JobOffice SyncCetner måste vara igång för att kommunikationen ska fungera. Detta är en guide hur du kan använda Windows Task Schedular (Windows Schemaläggare) för att sätta upp en regel för automatisk uppstart.

OBS!  Detta är endast en kort referens som användas av JobOffice Support. Är ni osäkra om hur, när eller varför JobOffice SyncCenter ska vara igång vänligen kontakta vår support så hjälper vi er.

1. Starta Windows "Task Schedular" genom att söka från Start.
  2. Välj "Create Task".
  3. Ge den nya aktiviteten ett namn. Ex, "JobOffice SyncCenter Start" eller något annat passande.
  4. Välj fliken "Triggers".
    1. Välj "New".
    2. Välj "Daily"
    3. Startdatum och tid du vill börja aktiviteten.
    4. Välj Recur every 1 days
    5.  Under Advanced aktivera "Repeat task every:"
      1. Välj hur ofta du vill att Windows kontrollerar och SyncCenter är igång och startar den. Förslagsvis varje 15 minuter i oändlighet.
    6. Tryck "OK" när du är klar.

5. Välj fliken "Actions" och tryck "New..."
    1. Ställ in "Action: Start a program"
    2. Tryck "Browse..." och välj filen "JobOffice Sync Center.exe"
      (C:\Program Files (x86)\JobOffice Kassa)
    3. Tryck "OK" när du är klar.

6. Välj fliken "Settings"
    1. Bocka ur "Stop the task if it runs longer then:"
    2. Kontrollera så att "Do not start new instance" är aktiv.

7. Det finns andra val du kan göra efter behov men detta är alla grundinställningar.
  8. Tryck "OK" när du är klar.
  9. Det har nu skapats en ny aktivitet (Task) som kommer försöka starta JobOffice SyncCenter varje 15 minuter.