JobOffice OAuth 2.0 för Business Central

Lägg till JobOffice app i Microsoft Dynamics Business Central version 20+ för att ansluta med OAuth 2.0

För att använda JobOffice Kassasystem med integration till Microsoft Business Central version 20+ behöver du lägga till vårt Client ID i Microsoft Entra Apps / Azure Active Directory och godkänna tillgång för OAuth 2.0 autentisering.

Du bör alltid autentisera kassan med OAuth 2.0 istället för att använda användarnamn och webbnyckel när så är möjligt.

1. Gå till Azure Active Directory-program i Business Central.
  2. Tryck på "Ny"
  3. Lägg in JobOffice Klient ID som är a9d2bc2b-9ea9-432c-a447-31d187293f87
  4. Ange en beskrivning för kopplingen, ex. JOBOFFICE
  5. Välj behörigheter JobOffice ska få tillgång till.
    1. Glöm inte att även ge nödvändiga rättigheter för andra eventuella extensions, så som SweBase mm. efter behov.
  6. Tryck på knappen "Ge samtycke" och logga in med en användare som har behörighet.
  7. Se nedan exempelbild.
  8. När du har lagt till vårt klient ID kan du ansluta JobOffice Kassasystem till Business Central med OAuth 2.0.