Star TSP100 / 143 ECO kvittoskrivare

En snabb och pålitlig kvittoskrivare från Star

Kvittoskrivaren Star TSP143 ECO är utvecklad för att påverka miljön så lite som möjligt samtidigt som den har hög funktionalitet och utmärkt kvalité. TSP143 ECO kommer med alla tillbehör och program som standard i lådan. TSP143 är försedd med miljölogotyp så att din kund kan visa sitt miljöengagemang i kassan.

Star TSP 100/143 printer

• Välj mellan USB eller LAN (Ethernet) anslutning.
  • Upp till 40% lägre strömförbrukning
  • Unik pappersfunktioner som gör det möjligt att spara upp till 70% av pappersförbrukningen
  • 5 års förbetald klimatkompensation (ingår utan extra kostnad) Fyra års garanti (Gäller både skrivaren och saxen)
  • Ger snabba utskrifter för grafik och TrueType för egna logotyper
  • Mycket enkel att ladda kvittopapper

Observera att JobOffice Kassa endast är godkänd tillsammans med Star TSP skrivare.

Drivrutiner

64 bitars för Windows 7 eller senare

32 bitars för Windows 7 eller senare

Passar med:

Star kassalåda med sedelfack

Pris för USB 2.095 kr exkl moms

Pris för LAN 2.395 kr exkl moms