Verifone & Bambora terminal med JobOffice Prime

Använder du en Verifone eller Bambora kreditkortsterminal med JobOffice Prime?

Installation av ett program krävs

Du behöver installera ett program på din dator som vår kassa kommunicerar mot kort terminalen.

Installationsprogrammet hämtar du här >>.

OBS! - Har du en Bambora terminal så anslut inte terminal innan du installerat programmet. Drivrutinen för Bambora terminalen behöver installeras först och görs av installationsprogrammet.

Några inställningar i Prime efter installationen behöver du inte göra. Allt sköter sig själv!