Visma Administration FEL: För många decimaler

Artiklar eller betalningar i kassan har fler decimaler än tillåtet i Visma Administration

FEL: För många decimaler

Svar: En artikelenhet har sålts i kassan med fler decimaler än tillåts i Visma Administration. Du behöver ändra antalet tillåta decimaler under Företagets Inställningar i Visma Administration.

I nedan exempel från inställningar i Visma tillåts endast 1 decimal på enheten "tim".

Har du kassan angivit exempelvis 1,25 tim på ett kvitto kommer Visma generera fel. Ändra antalet decimaler i Visma så att den tillåter tillräckligt många för varje enhet.