Visma eEkonomi FEL: 401 Unauthorized - Code: 4005 Message: AuthorizationException - Authorization has been denied for this request.

Kassan har inte längre behörighet att kommunicera med Visma eEkonomi.

FEL: 401 Unauthorized - Code: 4005 Message: AuthorizationException - Authorization has been denied for this request.

Svar: Kassan har inte längre behörighet att kommunicera med Visma eEkonomi. Du behöver logga in igen och återaktivera kopplingen.

1. Högerklicka på JobOffice Sync Center och välj "Öppna inställningar...".
  2. Tryck på knappen "Godkänn..." längst upp.
  3. Följ anvisningar och logga in hos Visma Online.
  4. När det är godkänt tryck på knappen "OK".
  5. Koppling ska nu vara återaktiverad.