Vilka systemkrav har JobOffice Kassa?

Du behöver uppfylla dessa systemkrav för att kunna installera JobOffice Kassa

• Windows 10 eller 11.
  • Minst 4Gb RAM minne (rekommenderat 8Gb).
  • 1024x768 som lägsta skärmupplösning.
  • Internet anslutning till datorn minst en gång i veckan.
    (kassakopplad kortterminal och serverbaserad kontrollenhet kräver konstant Internet anslutning)
  • Att du är inloggad som administratör i Windows eller att du har rättigheter att installera programvara.
  • Att du godkänner våra licensvillkor
  • Att din dator är uppdaterad med senaste Windows uppdateringarna.

Du kan själv ladda ner JobOffice Kassa från vår webbsida.

JobOffice Kassa använder Microsoft SQL Server 2019 (eller 2014) Express. Har du redan SQL Server kan du under installationen välja att inte installera den.

OBS! Egen SQL Server kräver manuell konfiguration. Kontakta en IT-tekniker eller vår support om du är osäker.