Vilka systemkrav har JobOffice Kassa?

Du behöver uppfylla dessa systemkrav för att kunna installera JobOffice Kassa

• Windows 7, 8 eller 10.
  • Minst 4Gb RAM minne (rekommenderat 8Gb).
  • 1024x768 som lägsta skärmupplösning.
  • Internet anslutning till datorn minst en gång i veckan.
    (kassakopplad kortterminal och serverbaserad kontrollenhet kräver konstant Internet anslutning)
  • Att du är inloggad som administratör i Windows eller att du har rättigheter att installera programvara.
  • Att du godkänner våra licensvillkor
  • Att din dator är uppdaterad med senaste Windows uppdateringarna.

Du kan själv ladda ner JobOffice Kassa från vår webbsida https://joboffice.com/hamta

JobOffice Kassa använder Microsoft SQL Server 2008 Express. Har du redan SQL Server kan du hämta JobOffice Kassa utan SQL.