Varför går det långsamt att söka varor?

Ändra sökfunktionen om du har väldigt många varor

Sök funktionen under fliken Varor börjar som standard söka automatiskt så snart du börja skriva i sökfältet. Har du väldigt många varor kan du stänga av den automatiska sök funktionen så att du hinner skriva mer specifikt vad du söker innan den börjar söka.

Högerklicka på varulistan under sökfältet så får du upp en meny. Du kan stänga av Sök automatiskt helt eller ändra antal sekunder innan den börjar söka.

Om du stänger av sök automatiskt helt så måste du alltid ange ett sökord och trycka enter för att få fram dina varor