Vad är en kontrollremsa med kvittokopior?

Använd en kontrollremsa för kontrollera din försäljning.

Knappen för Historik under fliken Kvitton

Under fliken "Kvitton" i JobOffice Kassa hittar du i menyn en knapp för "Historik.

Ett av alternativen du har för att få ut information om tidigare försäljning är att skiva ut en kontrollremsa för tidigare kvitton.

Eftersom du endast kan skriva ut en (1) kvittokopia per kvitto kan den här funktionen användas av dig eller Skatteverket vid en kontoll för att enklare se och kontrollera flera kvitton under en period.

Perioden (datum och tid) avgör vilka kvitton som kommer med på kontrollremsan.

Alla kvitton som skapades inom den perioden du väljer kommer att komma med på kontrollremsan.

Så var noga med att endast välja den period du vill se och tänk på att kontrollremsan kan bli väldigt lång om du har många kvitton. Se exempel på en kontollremsa nedan.

Utskrift av en kvitto kontrollremsa

Ett exempel av en kontrollremsa med 3 kvitton.

JobOffice Kassa - Kvitto kontrollremsa med 3 kvitton