Felmeddelande säger att jag behöver öppna företaget manuellt?

Får du felmeddelandet "Ett fel uppstod när företaget skulle öppnas" kan de bero på att databas servern som kassan lagrar sin data i inte är startad.

Bild på JobOffice Kassa företag

Bild på sök efter tjänster/services

I Windows Sök skriv "tjänster" (eller services om du har engelsk Windows) för att få fram appen Tjänster med kugghjulet. Starta programmet Tjänster.

Bild på tjänster/services

I programmet Tjänster bläddrar du ner i listan och markerar "SQL Server (SQLEXPRESS) eller SQL SERVER (JOBOFFICE).

Klicka på länken "Starta tjänsten" till vänster lite högre upp eller använd den gröna pilen i verktygsfältet.

När tjänsten har startat om och i kolumnen Status visar Körs stänger du programmet Tjänster.

Stäng ner och starta upp JobOffice på nytt. Kan den fortfarande inte öppna ditt företag vänligen kontakta supporten så hjälper vi dig vidare.