Kan jag testa JobOffice Kassa gratis?

Hämta, installera och aktivera JobOffice Kassa så kan du testa gratis.

Hämta JobOffice Kassa kostnadsfritt

Ladda ner JobOffice Kassa direkt från vår webbsida.

Spara installationsfilen på din dator och sedan starta den för påbörja installationen. Allt du behöver laddas ner och installeras automatiskt.

OBS! Använder du en dator med Windows 10 är det viktigt att den inte har några väntande Windows uppdateringar då de kan blockera installationen av databasen, SQL Express, som JobOffice Kassa använder. Gör klart alla Windows uppdateringar och gör en omstart på datorn innan du påbörjar installationen.

Aktivera programmet

Innan du kan börja använda JobOffice Kassa måste du aktivera din licens. Aktivering kostar inget och krävs även om du endast ska använda den kostnadsfria demoversionen.

Du behöver ange en e-postadress och ett mobilnummer där du får aktiveringskoden. Ange koden du får via SMS i programmet så får du din licensnyckel på e-post.

Det är viktigt att du sparar den licensnyckel du får, du använder den om du ska anmäla din JobOffice Kassa till Skatteverket.

Tips! Har du redan en licens sedan tidigare som du vill använda behöver du inte aktivera en ny. Välj istället att du redan har en licens och ange den för att flytta licensen. Tänk på att du inte kan använda samma licens på flera kassor samtidigt.

Bild på aktivering av JobOffice Kassa