Kan jag ångra ett kvitto?

Behöver du ta bort ett kvitto kan du under fliken "Kvitton" söka upp det kvitto det gäller och välja knappen Felslag längst upp till vänster

Bild på JobOffice Kassa knapp för Felslag på kvitto

Kvittot kommer inte tas bort från kvittolistan utan markeras med felslag ikonen och räknas inte med på dagsrapporten.

Har du redan gjort ett dagsavslut (Z-dagsrapport) för det kvittot kan du inte längre ta bort eller ändra det. Behöver du göra ändringar får du göra ett återköp istället

OBS! Tänk på att om du har en kassakopplad betalkortsterminal så kommer "Felsalg" inte påverka korttransaktionen. Behöver du ångra betalningen använd istället knappen för Retur och återköp och välj "Kort" för återbetalning på kundens kort.