Hur uppdaterar jag JobOffice Kassa?

Alla programuppdateringar för JobOffice Kassa ingår alltid med bas licensen

Så länge du har Internet anslutning när du startar JobOffice Kassa gör den alltid en automatisk kontroll för att se om det finns några nya uppdateringar. Finns det en nyare version hämtas och installeras den automatiskt. Efter uppdateringen är klar startar programmet upp som vanligt och du kan fortsätta arbeta.

Är du registrerad för att få våra nyhetsbrev får du ofta information på e-post om de större uppdateringarna.

Bild på JobOffice Kassa knapp för Nyheter

Du kan alltid läsa vad som är nytt i JobOffice Kassa under knappen "Nyheter" inne i programmet. Du hittar den uppe till höger i menyn.

Om JobOffice Kassa är installerad på en dator där inloggad användare inte har rättigheter att installera program så kan programmet även uppdateras i bakgrunden med hjälp av en Windows tjänst.

Installera tjänsten och starta den, se sedan Windows loggbok för mer information hur tjänsten ska konfigureras.

Hämta JobOffice Kassa Update Service