Hur skriver jag ut en kvittokopia?

Du kan endast skriva ut en kvittokopia per kvitto enligt Skatteverkets regler

Sök upp kvittot du vill skriva ut en kopia på genom att bläddra i kvittolistan eller genom "Sök i allt". När du har hittat kvittot markera det och välj knappen i menyn för "Skriv ut" och skriv ut original om kvittot var sparat som digitalt eller en kvittokopia om du redan skrivit ut originalen.

Här du kan du även skriva ut en A4 följesedel till kunden vid behov. Tänk på att en följesedel inte räknas som ett "äkta" kassakvitto då den saknar en del information som krävs på ett kvitto.

Har du ett kvitto markerat och knappen för Kvittokopia är grå har du redan skrivit ut en kopia.