Hur skriver jag ut en tidigare Z dagsrapport?

Sök upp och skriv ut en tidigare Z dagsrapport

Bild på JobOffice Kassa knapp för Historik

Under knappen Historik på fliken "Kvitton" kan du välja att skriva ut en tidigare journal (Z dagsrapport). Välj det journalnummer (ex. nr. 1 på bilden nedan för att skriva ut dagsrapport nr. 1) du vill skriva ut och välj Skriv ut.

Önskar du skriva ut flera dagsrapporter kan du välja det andra valet "Från Z dagsrapport" och ange det första journalnummer du vill skriva ut från och sedan till vilket journalnummer den sista dagsrapporten har. Du kommer sedan få ut en kopia på båda Z dagsrapporterna du valt och alla mellan dem.

Skriv ut en tidigare Z dagsrapport

Vet du inte vilket journalnummer en dagsrapport har men vet datum kan du använda "Sök i allt" och söka den period det gäller. Du kan i kvittolistan se vilket journalnummer som varje kvitto har fått.

Tänk på att det går att göra flera dagsrapporter under samma datum. Så dubbelkolla dina kvitton vilka journalnummer du behöver.

Sök bland kvitton för att se deras journalnummer