Hur skapar jag egna knappar?

Du kan i JobOffice Kassa själv bestämma vart du vill lägga dina knappar och ur de ska se ut

Bestäm vilken färg de har eller använd egna bilder för att göra det både snyggare och enklare att hitta rätt.

Bild på JobOffice Kassa knapp för Ändra knappar

Aktivera "Ändra knappar" under fliken "Kassa" och välj en tom plats för knappen.

Använd våra standardknappar för rabatt och returer eller skapa en ny knapp för försäljning av en vara eller varugrupp.

Du kan även välja att skapa en knapp för att "Öppna ett nytt knappskikt". Du kan skapa ett eget helt tomt knapplager eller om du arbetar med varugrupper skapa ett nytt lager för varje vara i en varugrupp.

OBS! Har du direkt integration till ett affärssystem är inte inte säkert att varugrupper stöds. Om valet för varugrupper inte är aktivt välj istället att skapa en vara.

Väljer du ett tomt lager kan du själv lägga in dina egna knappar i lagret.

Det går även att automatiskt skapa en knapp för varje som ingår i en varugrupp du väljer.
Tänk på om du lägger till eller tar bort varor från varugruppen behöver du göra om knappen.