Hur kan jag få fler betalsätt?

Behöver du fler betalsätt som exempelvis Swish eller faktura kan du under fliken "Arkiv" hitta tillval för Extra betalsätt.

När du har lagt till betalsättet kan du under fliken "Arkiv" och sedan "Inställningar" och "Redovisningskonton" ändra både namn och redovisningskonto för dem.

Lägger du till Klarna Checkout eller Swish Handel får de en egen flik för under Inställningar.

JobOffice Kassa ändra redovisningskonton

Efter att du lagt till de betalsätt du önskar kan du välja dem under knappen "Betala" tillsammans med dina övriga betalsätt.

OBS! Tänk på om du har integration till ett affärssystem måste alla redovisningskonton för de betalsätten som används i kassan finnas med i affärssystemet innan du lägger till dem i kassan.

Tänk på att vissa integrationer mellan JobOffice kassa och affärssystem redan har faktura eller order hantering och det är inte säkert att du behöver lägga till en extra knapp för detta i kassan.