Hur får jag ut en lunch bong?

För dig med tillval för Lunch bong

Har du tillvalet för Lunch bong får du en ny kolumn i varulistan som visar vilka varor det ska komma en bong för. För att ändra om det ska komma en bong eller inte markera varan så ser du en flik för Lunch Bong. Ändra kryssrutan till det du vill ha och tryck Spara.

Tips! Om du inte redan har tillvalt för Lunch bong kan du lägga till det under fliken "Arkiv" i JobOffice Kassa.

Du behöver även ställa in så skrivaren du ska använda som bongskrivare har ordet "lunch" i namnet. Du kan ändra namnet på skrivaren i Windows.