Hur ändrar jag företagsuppgifter?

Ändra butiksnamn, adress och telefonnummer

Under fliken "Arkiv" och "Inställningar" hittar du dina "Företagsuppgifter". Du kan ställa in både butikens namn och ditt juridiska företagsnamn. Här ställer du även in adress och telefonnummer till butiken.

Tänk på att det är ett krav från Skatteverket att den här informationen ska finnas med på varje kvitto så kontrollera att den alltid är uppdaterad och korrekt.

Det går inte att byta organisationsnummer, behöver du ändra org. nr. måste du skapa ett helt nytt företag i Företagsguiden så att en ny kvittoserie kan påbörjas.

Bild på JobOffice Kassa inställningar för Företagsuppgifter

Du kan se hur kvittot kommer se ut under fliken "Kvittodesign". Här kan du även ställa in exempelvis öppettider och övrig information för kunden. Ändra texten både uppe och längst ner på kvittot genom att skriva direkt på kvittobilden.

Har du lagt in en egen logotype på din kvittoskrivare kan du välja att inte visa företagsnamnet så att loggan kommer längst upp istället.

Bild på JobOffice Kassa inställningar för Kvittodesign