Fortnox felmeddelande

Har du fått ett mail med felmeddelande från JobOffice Sync Center? Hitta svaret här.

FEL: - Fjärrservern returnerade ett fel: (403) Förbjuden.

Svar: Den API-nyckel som används för integrationen har inte tillåtelse att kommunicera med Fortnox. Öppna inställningarna för JobOffice Sync Center och kontrollera så att den API-nyckel du angivit är korrekt och aktiv i Fortnox.

Du hittar integrationer och API-nycklar under "Administrera Användare" i Fortnox.

FEL: - 400 BadRequest - Code: 2002377 Message: Kostnadsställe får inte anges för konto 3051.

Svar: Du har ett kostnadsställe valt i JobOffice Sync Center men kontot 3051 i det här exemplet tillåter inte kostnadsställe. Ändra detta i kontoplanen i Fortnox. Du måste göra detta på alla bokföringskonton du använder i kassan om du använder kostnadsställe.

FEL: - 400 BadRequest - Code: 2001700 Message: Kunde inte hämta/hitta betalningsvillkor.

Svar: En kund som ni har sålt på i kassan saknar betalningsvillkor i Fortnox. Kontrollera så att kassakunden som ni har valt i Sync Center har ett betalningsvillkor i Fortnox. Tänk även på om ni skapar en kundorder direkt från kassan behöver även dessa kunder ha rätt betalningsvillkor i Fortnox.

Hittade du inte det felet du fått? Vidarebefordra gärna ditt mail med felmeddelande till support@joboffice.se så hjälper vi till.