Fortnox FEL: - Fjärrservern returnerade ett fel: (403) Förbjuden.

Den API-nyckel som används för integrationen har inte tillåtelse att kommunicera med Fortnox.

FEL: - Fjärrservern returnerade ett fel: (403) Förbjuden.

Svar: Den API-nyckel som används för integrationen har inte tillåtelse att kommunicera med Fortnox. Öppna inställningarna för JobOffice Sync Center och kontrollera så att den API-nyckel du angivit är korrekt och aktiv i Fortnox.

Du hittar integrationer och API-nycklar under "Administrera Användare" i Fortnox.

Om det är rätt API-nyckel men du får ändå samma fel behöver du hämta en ny API-nyckel i Fortnox och ersätta den i JobOffice Sync Center.