Visma eEkonomi felmeddelanden

Har du fått ett mail med felmeddelande från JobOffice Sync Center? Hitta svaret här.

FEL: - 401 Unauthorized - Code: 4005 Message: AuthorizationException - Authorization has been denied for this request.

Svar: JobOffice Sync Center får inte längre tillgång till ditt eEkonomi. Öppna inställningarna för JobOffice Sync Center och godkänn åtkomsten på nytt genom att logga in med Visma Online.

FEL: - 409 Conflict - Code: 4000 Message: CannotSetCostCenterItemOnAccountIfNotAllowedException - Cannot set a cost center item on account 1580 since it doesn't allow cost centers.

Svar: Du har en resultatenhet vald i JobOffice Sync Center men kontot 1580 i detta exemplet tillåter inte resultatenhet. Ändra detta i kontoplanen i eEkonomi. Du måste göra detta på alla bokföringskonton du använder i kassan om du använder resultatenhet.

Hittade du inte det felet du fått? Vidarebefordra gärna ditt mail med felmeddelande till support@joboffice.se så hjälper vi till.