1. Hämta, installera och aktivera

Det är gratis att ladda ner och testa JobOffice Kassa

Du kan ladda ner JobOffice Kassa här.

Efter att du hämtat installationsfilen kör den för att påbörja installationen. Under installationen kommer den automatisk ladda ner och installera de nödvändiga komponenterna som krävs för JobOffice Kassa. När den är klar startar kassan automatisk.

Aktivering

Efter första uppstarten kommer du bli tillfrågad om aktivering av programvaran. Här kan du välja mellan att hämta ut en ny licens eller ange en befintlig.

Licensen som erhålls vid aktivering är den som kommer användas vid registrering av kassasystemet till Skatteverket och även knytas till ditt abonnemang för JobOffice Kassa.

Du behöver inte registrera till Skatteverket eller betala för abonnemanget om du endast ska testa kassasystemet gratis. Däremot måste du alltid aktivera först.

aktivering

Använder du JobOffice Kassa för första gången välj att du vill få en ny licens och tryck Nästa.

Fyll sedan i dina kontaktuppgifter och godkänn att vi får lagra dina personuppgifter. En pinkod kommer skickas till det mobilnummer du angett som ett SMS. Ange pinkoden du fick i kassan och slutför aktiveringen.

Du är nu redo att gå vidare med nästa steg och börja skapa ditt företag.

Nästa steg -> Skapa ditt företag i och lägg till användare