Hur kommer jag igång med Swish Handel?

Aktivera Swish Handel och Swish Utbetalning i JobOffice Kassa

Innan du kan använda Swish Handel eller Swish Utbetalning i JobOffice Kassa behöver du ha ett avtal för Swish hos din bank.

Det är viktigt att du anmäler oss, JobOffice AB som teknisk leverantör när du beställer Swish Handel eller Swish Utbetalning hos din bank. Detta är ett krav för att kunna använda det i JobOffice Kassa.

När du fått klart hos banken och fått ett Swish-nummer för både Handel och Utbetalning (om du ska använda det) behöver du anmäla detta nummer till vår support för aktivering. Maila eller ring oss så hjälper vi dig aktivera Swish på ditt företag.

När vår support har aktiverat Swish på ditt företag kan du aktivera det i din JobOffice Kassa.

1. Gå in på fliken "Arkiv" i JobOffice Kassa och hitta tillvalet för Swish Handel.
    1. Det finns inget separat tillval för Swish Utbetalning utan det ingår i Swish Handel så länge du har avtal för det hos din bank.
  2. Tryck på knappen köp eller lägg till.
    1. Tillval för Swish Handel ingår i vårt Standard-paket.
  3. Tryck på knappen "Inställningar" och gå till fliken för Swish.
  4. Age det Swish-nummer du vill använda för Handel längst upp och för utbetalning längst ner.
    1. Ska du inte använda Swish Utbetalning kan du lämna det tomt.

Nu är du redo att använda Swish Handel i ditt JobOffice Kassasystem.

Aktivera Swish Handel och Swish Ubetalning i JobOffice Kassasystem