Honeywell Voyager 1400g 2D läsare

Handhållen snabb och säker streckkodsläsare med stativ

Detta är samma fantastiska grundläsare som 3800g, men Honeywell har harmoniserat kablage och konfigurationsverktyg så det på sikt blir en gemensam plattform för alla läsare. En enkel och prisvärd streckkodsläsare som passar de flestas behov.

JobOffice Kassa är dock testat och fungerar med samtliga streckkodsläsare av märket Honeywell och fungerar med alla andra modeller som kan konfigureras som tangentbordsläsare.

honeywell1300g

• 1D/2D streckkodsläsare
  • Hög precision och aggressiv skanning
  • COM-ports emulering
  • 1.5m kabellängd med USB anslutning
  • Stativ på bilden medföljer