Honeywell Orbit HF680 2D läsare

Presentation scanner automatisk scanning i butik

En streckkodsläsare speciellt framtagen för butiksverksamhet och sjukvården snabb och enkel läsning av streckkoder.

Genom att ställa läsaren i presentationsläge på kassadisken behöver du inte längre hålla streckkodsläsaren eller trycka på någon knapp. Visa bara artikelns streckkod framför läsaren för snabbaste möjliga hantering.

Fungerar utmärkt att ställa på kassadisken eller för en självserveringskassa tillsammans med JobOffice Kassa.

• 1D/2D streckkodsläsarehoneywellpresentationscanner
  • Kan läsa streckkoder direkt från en skräm på en mobiltelefon.
  • Snabb läsning i ett område framför den
  • USB anslutning
  • Mått(längd x bredd x höjd ) 85mm x 88mm x139mm